Hodnocení obchodu

4,9 49 hodnocení
5
45x
4
3x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 7.4.2020
Objednávala jsem zde poprvé, určitě ne naposledy. Vše proběhlo naprosto v pořádku, zboží dorazilo podle objednávky, s kvalitou jsem spokojená. Komunikace obchodu je také velmi příjemná.
Avatar autora | 7.4.2020
+ Docela rychle dostupne s ohledem na koronavirus
- Nemuze se platit na miste,aspon kartou,coz je velka nevyhoda

Avatar autora (Administrátor) 9.4.2020
Dobrý den, děkujeme za recenzi. Bohužel situace s placením na odběrných místech je na základě rozhodnutí provozovatelů doručovacích služeb, nejsme jako e-shop schopni nijak tuto situaci ovlivnit. Zajímalo by nás co můžeme příště udělat jinak abychom od Vás obdrželi 100%? Napište nám to prosím klidně na náš firemní email sluzebicek@younice.cz Rádi to napravíme.
Avatar autora | 6.4.2020
Všechno OK.
Avatar autora | 4.4.2020
+ Zboží nám bylo doručeno v termínu i přes jeho nedostatek na trhu

Avatar autora (Administrátor) 9.4.2020
Děkujeme Luboši za recenzi a plný počet hvězdiček. Vážíme si toho! M + A
Avatar autora | 4.4.2020
+ ...rychlost,ochota,jednání...

Avatar autora (Administrátor) 9.4.2020
Děkujeme za recenzi a plný počet hvězdiček. Zároveň také za docenění naší komunikace a rychlost. Vážíme si toho! M + A
Avatar autora | 4.4.2020
+ Doba dodání se trochu opozdila, ale jinak naprostá spokojenost se vším

Avatar autora (Administrátor) 9.4.2020
Děkujeme Hanko za recenzi a plný počet hvězdiček. Vážíme si toho! Omlouváme se že to chvíli trvalo, bohužel vzhledem k aktuální situaci děláme opravdu vše co je v našich silách abychom doručovali vaše objednávky co nejrychleji. M + A
Avatar autora | 4.4.2020
OK
Avatar autora (Administrátor) 9.4.2020
Děkujeme za recenzi a plný počet hvězdiček. Vážíme si toho! M + A
Avatar autora | 4.4.2020
Obchod podával informace o průběhu objednávky, v Nouzovém stavu se zhostil svého úkolu perfektně a na rozdíl od některých jiných firem splnil to, co slíbil. Ještě jednou mnohokrát děkuji, stejně tak i Zásilkové službě a DPD.
Avatar autora (Administrátor) 9.4.2020
Děkujeme Heleno za recenzi a plný počet hvězdiček. Vážíme si toho! Jsme moc rádi, že jste byla spokojena s tím jak jsme se snažili průběžně komunikovat ohledně vaší zakázky. Pro nás to byla celkem zkouška ohněm vyřešit spousty problému s doručením zboží. Jsme rádi že jste byla spokojena. M + A
Avatar autora | 4.4.2020
rychlé dodání
Avatar autora (Administrátor) 9.4.2020
Děkujeme za recenzi. Vážíme si toho. Zajímalo by nás co můžeme příště udělat jinak abychom od Vás obdrželi 100%? Napište nám to prosím klidně na náš firemní email sluzebicek@younic.cz Rádi to napravíme. M + A
PK Avatar autora Petr Kočí | 4.4.2020
Naprostá spokojenost. Vše v pořádku-objednávka,dodávka,zboží,komunikace. Průběžně jsem byl obchodem informován i o průběhu.
Avatar autora | 3.4.2020
Moje objednávka byla teprve první a tak nemůžu hodnotit objektivně výhody obchodu.
Avatar autora (Administrátor) 9.4.2020
Děkujeme za recenzi. Vážíme si toho. Zajímalo by nás co můžeme příště udělat jinak abychom od Vás obdrželi 100%? Napište nám to prosím klidně na náš firemní email sluzebicek@younic.cz Rádi to napravíme. M + A
Avatar autora | 3.4.2020
Rychle vyřízeno a doručeno v pořádku. Díky
Avatar autora (Administrátor) 9.4.2020
Děkujeme Míro za recenzi a plný počet hvězdiček. Vážíme si toho! Jsme moc rádi, že jste byl spokojen s tím jak jsme vyřídili rychle vaší objednávku. M + A
Avatar autora | 3.4.2020
Zboží bylo doručeno částečně,očekávám ještě 3x gel na objednávku 201696.Jinak služba perfektní.
Avatar autora | 3.4.2020
Jsem spokojen s dodáním.
Avatar autora (Administrátor) 9.4.2020
Děkujeme za recenzi. Vážíme si toho. Zajímalo by nás co můžeme příště udělat jinak abychom od Vás obdrželi 100%? Napište nám to prosím klidně na náš firemní email sluzebicek@younic.cz Rádi to napravíme. M + A
Avatar autora | 3.4.2020
rychlé vyřízení a dodání
Avatar autora | 3.4.2020
+ Dobrá komunikace a rychlé dodání zboží.

Avatar autora | 3.4.2020
+ doručeno až domů

Avatar autora | 3.4.2020
+ Rychlost dodání

Avatar autora | 3.4.2020
+ Výhoda je v tom že to přišlo dva dny po odeslání.

Jsem naprosto spokojen jednání bylo korektní .
Avatar autora | 3.4.2020
Pandemie se samozřejmě musela projevit a projevila na dodací lhůtě ale jinak velká spokojenost.
Vytvořil Shoptet | Šablona Rubin | Design Tomáš Hlad.
×

Plaťte až potom co si oblečení vyzkoušíte doma

Služba je zdarma a bez registrace. Od 18 let. Objednávka je závazná, neslouží jako rezervace zboží či služeb.

Využitím služby souhlasíte s VOP Twisto