Milí zákazníci, s ohledem na současnou situaci a přetížení dopravců doporučujeme vytvořit objednávku s předstihem.

Hodnocení obchodu

4,8 114 hodnocení
5
103x
4
5x
3
2x
2
0x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
VD Avatar autora Veronika Drlíková | 12.11.2020
Jsem velice spokojená!!! Dneska mi došlo od vás zboží(teplaková souprava) nemůžu nic vytknout jen doporučit ..Zboží vypadá jak na fotce je pohodlné a moc hezké ..Děkuji vám
Avatar autora | 25.10.2020
+ Doručeno rychle a v pořádku. Zaplatila jsem před TWISTO a ještě mi nepřišel způsob, jak zaplatit.

Avatar autora | 22.10.2020
Objednávka byla v pořádku a mikinové šaty jsou skvělé. :) Mockrát děkuji.
ZV Avatar autora Zuzana Vitoušová | 20.10.2020
Doporučuji :) Po nekonečném hledání na internetu jsem konečně našla krásné slušivé kousky. Šaty sedí, krásný materiál. Spokojenost
Avatar autora | 20.10.2020
+ zbozi doslo v poradku v kratke dobe,jsem velice spokojena.dekuji valova

Avatar autora | 18.10.2020
+ Velky výběr produktů a rychlé vyřízení objednávky
- Velikosti jsou trosku větší

Avatar autora | 7.10.2020
Výhoda rychlé jednání
Avatar autora | 30.9.2020
Komunikace dobrá, zboží pěkné, ale je na velikost M moc velké.
Avatar autora (Administrátor) 3.12.2020
Děkujeme vám za vaši recenzi, YOU NICE :)
Avatar autora | 24.9.2020
je to můj první nákup u vás, zatím vše v pořádku
Avatar autora (Administrátor) 3.12.2020
Děkujeme za hodnocení. Pěkný den, YOU NICE
Avatar autora | 22.9.2020
vše ok
Avatar autora (Administrátor) 3.12.2020
Díky za krásné hodnocení :) YOU NICE
Avatar autora | 21.9.2020
Během krátké doby již třetí kousek a jsem moc spokojená. Prádlo krásně sedí, navíc nízká cena a kvalitní materiál. Doporučuji :)
Avatar autora | 16.9.2020
ok
Avatar autora (Administrátor) 3.12.2020
Děkuji za recenzi :) YOU NICE
Avatar autora | 14.9.2020
Stále čekám!!!
Avatar autora (Administrátor) 3.12.2020
Dobrý den, moc nás mrzí, že vaše objednávka nabrala menší zpoždění. Jednalo se o výjimečnou situaci, omlouváme se vám za delší čekání. Doufáme, že jste s botami spokojená :) Pěkný den, YOU NICE
Avatar autora | 25.8.2020
+ Dobrá komunikace
+ Rychlost dodání

Avatar autora (Administrátor) 3.12.2020
Díky za hodnocení :)
Avatar autora | 25.8.2020
+ včasné dodání.

Avatar autora (Administrátor) 3.12.2020
Děkujeme za hodnocení :)
Avatar autora | 13.8.2020
+ pohoda

Avatar autora (Administrátor) 3.12.2020
Děkujeme za skvělé hodnocení :) YOU NICE
Avatar autora | 12.8.2020
Komunikace, rychlost dodání
Avatar autora (Administrátor) 3.12.2020
Moc vám děkujeme za super hodnocení :) Hezký den, YOU NICE
Avatar autora | 1.8.2020
+ rychlost a spolehlivost

Avatar autora (Administrátor) 3.12.2020
Děkujeme za vaše hodnocení. YOU NICE
Avatar autora | 27.7.2020
+ příjemné objednávání

obchod je mi velmi sympatický i když nerada nakupuji přes internet tak jsem po objednání produktu měla velmi dobrý pocit a když mi pak balíček přišel byla jsem velmi spokojená a ráda, že jsem zvolila právě tento obchod
Avatar autora (Administrátor) 3.12.2020
Dobrý den, děkujeme za milá slova a budeme se těšit na další objednávku. Hezký den, YOU NICE :)
Avatar autora | 21.7.2020
spolehlivost
Avatar autora (Administrátor) 3.12.2020
Děkujeme za hodnocení :)
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.
×

Plaťte až potom co si oblečení vyzkoušíte doma

Služba je zdarma a bez registrace. Od 18 let. Objednávka je závazná, neslouží jako rezervace zboží či služeb.

Využitím služby souhlasíte s VOP Twisto